Společnost Mölnlycke Health Care rozmístila své aktivity také ve Valonsku

Stefan Bendfeldt, EMEA Warehousing Operations Manager zmiňuje, že: „MHC rozmisťuje své aktivity ve Valonsku již více než 30 let. Původně jsme se po převzetí společnosti umístili do Valonska. Geografická poloha Valonska se však ukázala jako jasná volba pro logistiku. Dnes se továrna ve Waremme navíc spoléhá na podporu EDC, největší společnosti v naší firmě, což umožňuje přímé spojení mezi těmito dvěma subjekty před expedicí produktů do celého světa."

A doplňuje, že: "Toto centrum je srdcem našich evropských operací. Jeho poloha nabízí výhody z hlediska příchozích i odchozích toků společností. Nacházíme se mezi Francií a Německem, což jsou naše dva největší trhy. Kvalifikovaná pracovní síla ve Valonsku je také nesmírnou výhodou."

Vstupujete na stránky, které jsou určeny zdravotnickým odborníkům a nikoliv laické veřejnosti.

Kliknutím na tlačítko “Rozumím” potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, čili osobou oprávněnou předepisovat léčivé přípravky nebo osobou oprávněnou léčivé přípravky vydávat. Berete na vědomí, že informace obsažené dále na těchto stránkách nejsou určeny laické veřejnosti, nýbrž zdravotnickým odborníkům, a to se všemi riziky a důsledky z toho plynoucími pro laickou veřejnost.

Rozumím