Účastníme se EPUAP 2024: Připojte se na naše sympozium

Očekává se účast 600-700 účastníků s cílovými skupinami 35 % sester, 17 % lékařů, 12 % biomedicínských inženýrů, 21 % odborníků z průmyslu a 15 % z jiných příbuzných oborů.

Mölnlycke ve společnosti EPUAP

V letošním roce se účastníme EPUAP, abychom posílili náš závazek k pokroku v prevenci a léčbě dekubitů v celé Evropě. Budeme také zlatými sponzory, což zahrnuje 90minutové sympozium, profilaci Zlatého sponzora ve všech materiálech a na webu a stánek o rozloze 12 m2.

Naše vědecké setkání: 90minutové sympozium

Čtvrtek 26. září v 13:00 – 14:30 Název: Síla prevence. Room Garden 2+3

Zdá se tak zřejmé, že byste předpokládali, že zdravotnické systémy po celém světě upřednostňují péči podle této logiky po celá staletí. Přesto až v posledních letech, poháněných eskalujícím trendem, kdy více pacientů léčí s méně dostupnými zdroji, vidíme globální posun směrem k prevenci. V této interaktivní relaci vás zveme, abyste s námi prozkoumali sílu prevence dekubitů. Pět renomovaných řečníků se na pódiu podělí o postřehy o současném stavu, osvědčených postupech a příležitostech v oblasti prevence dekubitů v Evropě.

Na koho se můžete těšit?

Guido Ciprandi, MD, PhD, FEUPSA Chief Research Officer (CRO), Research Director in Pediatric Wound Care Unit of Plastic and Maxillofacial Surgery, Department of Surgery Bambino Gesu' Children's Hospital, IRCCS, JCI, Italy Responsible for Pressure Ulcer and Complex Lesions Project Executive WUWHS, Board ISPeW, Trustee EPUAP

dále

Prof. Dr. Andrea Pokorná Full Professor of Nursing and Vice-Dean for Non-medical Study Programme and Information Technologies, Masaryk University, Czech Republic.

také na

Prof Paula Alvese Associate Professor of Nursing and Tissue Viability, Universidade Católica Portuguesa. Deputy Director of the Faculty of Health Sciences and Nursing - Dean of Nursing School (Porto) of the Universidade Católica Portuguesa. Coordinator of the Nursing Platform of the Center for Interdisciplinary Research in Health. Coordinator of the Wounds Research Lab. Senior Fellow with the Department of Nursing at the University of Melbourne. President of the Portuguese Wound Management Association (APTFeridas).

Benedicta Stanberry Director at the Institute of Healthcare Leadership and Management (IHLM), Oxford Centre for Innovation, New Road, Oxford

Ann Marie Nie, PhDc, RN, MSN, FNP-BC, APRN, CWOCN, WOCNF Wound Ostomy Nurse Practitioner and Pressure Injury Preventionist, Dayton Childrens, Ohio, USA

Jak se registrovat?

Registrace na https://epuap2024.org/registration/

Vstupujete na stránky, které jsou určeny zdravotnickým odborníkům a nikoliv laické veřejnosti.

Kliknutím na tlačítko “Rozumím” potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, čili osobou oprávněnou předepisovat léčivé přípravky nebo osobou oprávněnou léčivé přípravky vydávat. Berete na vědomí, že informace obsažené dále na těchto stránkách nejsou určeny laické veřejnosti, nýbrž zdravotnickým odborníkům, a to se všemi riziky a důsledky z toho plynoucími pro laickou veřejnost.

Rozumím